Woningontruiming

Schakel ABC in

Heeft u te maken met een woningontruiming maar weet u zelf niet hoe u dit het beste kunt aanpakken en organiseren? Geen nood. ABC Woningontruiming ontruimt woningen en bedrijfspanden met zorg en efficiëntie. Daarbij houden we het belang van de klant altijd in het oog en proberen wij tevens bij overlijden een steun te zijn voor de nabestaanden.

Woningontruiming bij overlijden

Op het moment dat er iemand komt te overlijden, is het zaak dat nabestaanden voor de oplevering van het huis van de overledene moeten zorgen. Vaak moet het huis bij de oplevering aan een aantal voorwaarden voldoen van de woningbouwvereniging of makelaar.

Het huis moet ontruimd worden en bezemschoon worden opgeleverd. Of dit nu een gewoon rijtjeshuis of een woning in een verzorgingstehuis is: ABC Woningontruiming heeft jaren ervaring op het gebied van woningontruiming en werkt samen met zorginstellingen, woningbouwcoöperaties en directe nabestaanden.

Onze manier van werken

Wanneer u contact met ABC Woningontruiming opneemt, komen we langs in de desbetreffende woning om vast te stellen welke werkzaamheden nodig zijn om het huis in goede staat op te kunnen leveren. We maken een planning en stellen de datum vast waarop de woningontruiming moet worden uitgevoerd. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en zullen er achteraf geen misverstanden ontstaan. Bij de woningontruiming kunnen wij er voor zorgen dat meubels en spullen herplaatst worden, geveild worden of naar de kringloop worden gebracht. Tevens zorgen wij voor de afvoer van afval naar stort- en werkplaatsen. Kortom: van A tot Z blijven wij betrokken.

De voordelen van een woningontruiming door ABC

Wij geven u graag een overzicht waarom u voor een woningontruiming voor een bedrijf als ABC Woningontruiming zou moeten kiezen:

  • U heeft waarschijnlijk genoeg aan uw hoofd: een stukje ontzorging
  • U heeft zelf niet te maken met geregel en georganiseer
  • Wij zoeken altijd naar de beste oplossing voor inboedel
  • ABC Woningontruiming hanteert scherpe tarieven
  • Wij zijn betrokken en bieden steun

Woningontruiming

Hulp nodig?

Wilt u weten of ABC Woningontruiming iets voor u kan betekenen?

Zit u in een moeilijke periode en heeft u een stukje ontzorging nodig en iemand die de organisatie van de woningontruiming u uit handen kan nemen?

Neem dan contact met ons op. Bel 06-83708001 voor meer informatie over woningontruiming en onze overige diensten.