Werkwijze

WERKWIJZE:

Bij opdracht zal de familie / erven dan wel een executeur testamentair altijd de gelegenheid krijgen om dierbare spullen uit het huis te halen voordat ABC-Woningontruiming zorgt voor een accurate, betrouwbare en correcte ontruiming en indien u dit wenst ook de oplevering van het huis, weliswaar onder de volgende standaard voorwaarden:

✓ Bij een huurwoning dient de directe familie / erven dan wel een executeur testamentair de huur op te zeggen.
✓ Bij een (huur)woningontruiming komen de volgende aspecten vaak aan de orde:

  • Het verwijdering van eventuele vloerbedekkingen zoals, tapijt, zeil, laminaat en tegelvloeren.
  • Het verwijderen en dichten van gaatjes in muren en plafonds veroorzaakt door spijkers, schroeven en pluggen.
  • Het plaatsen van kroonstenen op alle nodige elektrische punten evt. voorzien van een centraal doos deksel.
  • ABC-Woningontruiming verzorgt in principe alle noodzakelijke werkzaamheden welke vermeld worden in het oplever rapport van de verhuurder (woningbouwvereniging, woningstichting of makelaar).

✓ Bij een koopwoning dient de directe familie / erven dan wel de executeur testamentair de verkoop geregeld te hebben met een betrokken makelaar eventuele oplever punten of gebreken kunnen in goed overleg verzorgt worden door ABC-Woningontruiming.
✓ ABC-Woningontruiming zorgt ervoor dat alle meubels en overige inboedel verwijdert zal worden uit de woning waarbij zoveel mogelijk zal worden hergebruikt middels de samenwerkende goede doelen.
✓ ABC-Woningontruiming houdt er rekening mee eventuele waardevolle dan wel veiling waardige spullen tegen te komen deze zullen uiteraard aan de directe familie / erven dan wel executeur testamentair overgedragen worden en in goed overleg met de directe familie / erven dan wel executeur testamentair eventueel naar een nader te bepalen veilinghuis te brengen.
✓ ABC-Woningontruiming kan u een volledig verzorgde ontruiming bieden waarbij u denken moet aan het inplannen van een voor – en eind inspectie door de verhuurder (woningbouwvereniging, woningstichting of makelaar) alsmede het opzeggen van alle nutsvoorzieningen.

Meer informatie

Met andere woorden ABC-Woningontruiming kan u volledig ontzorgen wanneer het gaat om woningontruiming waarbij wij al uw praktische zaken ook met betrekking tot de afwikkeling met verhuurder – en nutsbedrijf uit handen kan nemen.
Op accurate, betrouwbare en correcte wijze zal ABC-Woningontruiming ervoor zorgen dat uw spullen uit huis verwijdert zullen worden waarbij wij altijd streven naar zoveel mogelijk hergebruik van de af te voeren spullen.