Wietplantage ontruimen en verwijderen

Wietplantage in uw pand?

Niemand zit erop te wachten maar het zal je maar overkomen, de politie staat voor je deur met de mededeling of u even mee wilt komen naar het bureau. Er is namelijk een wiet – of hennep plantage gevonden in een woning of pand dat op uw naam staat.
De betrokken instanties zijn inmiddels al begonnen met het ontmantelen van deze plantage dat wilt zeggen ze halen de planten en alle apparatuur weg wat met de plantage te maken heeft maar u blijft achter met de rotzooi. Helaas bent u niet de enige en het overkomt een ieder vaker dan u denkt, de medewerkers van ABC-Woningontruiming staan u in deze graag van dienst. Wij zullen u accuraat, betrouwbaar en correct bijstaan om uw object zo snel als mogelijk weer ontruimt dan wel bewoonbaar te hebben.

Wietplantage ontruimen en verwijderen

Direct actie

Mocht deze plantage een aanzienlijke schade aan uw object gebracht hebben dan kan ABC-Woningontruiming u ook gespecialiseerd herstelwerk aanbieden. Deze extra dienst is niet kosteloos, maar daarover informeren wij u graag, en indien u wenst hiervan gebruik te willen maken kunnen wij aan de hand van een schade rapport u een offerte doen toekomen om deze dienst aan te bieden.

Een offerte kunt u telefonisch aanvragen maar u kunt ook gebruik maken van ons offerte formulier door op de offerte button te drukken.