Boedels opkopen of veilen

De mogelijkheden voor de inboedel

Door het grote aanbod van meubels en – of boedels op het net en in de regionale kranten is het voor ons vrij lastig om deze goederen uiteindelijk te verkopen.
Daarom koopt ABC-Woningontruiming in principe geen meubels, boedels of huisraad op wat wij wel met deze spullen doen is ervoor zorgen dat ze een tweede leven krijgen via de bij ons bekende instellingen op sociaal maatschappelijk vlak en – of goede doelen.

Mocht u besluiten uw meubels, goederen of huisraad op te laten halen door ABC-Woningontruiming dan brengen wij hiervoor kosten in rekening, hoeveel deze kosten zijn hangt af van de tijd dat wij ermee bezig zijn.

Alles voor u geregeld

Zijn uw meubels, goederen of huisraad nog van enige waarde, te denken valt aan antiek en erkende ontwerpen, dan zullen wij deze op uw verzoek aan kunnen bieden bij een erkend veilinghuis of antiquair. Dit is een dienst die ABC-Woningontruiming u geheel kosteloos aan kan bieden in combinatie met een ontruiming. Vind er geen ontruiming plaats maar wenst u wel gebruik te maken van deze dienst dan is deze niet kosteloos en zullen de werkzaamheden in rekening gebracht worden op basis van de tijd dat wij hiermee bezig zijn geweest.