Woningontruiming op maat

Wat te verwachten bij een ontruiming door ABC-Woningontruiming?

ABC-Woningontruiming onderscheid 2 soorten ontruimingen te zeggen een “standaard woningontruiming” en een extra dienst in de zin van meer gespecialiseerd werk m.a.w. “gespecialiseerde woningontruiming” in beide gevallen zult u op een accurate en betrouwbare wijze bijgestaan worden tot het verwezenlijken van een correcte woningontruiming.

Woning ontruiming op maat

Standaard woningontruiming

✓ Bij een huurwoning dient de directe familie / erven dan wel een executeur testamentair de huur op te zeggen.
✓ Bij een (huur)woningontruiming komen de volgende aspecten vaak aan de orde:

  • Het verwijdering van eventuele vloerbedekkingen zoals, tapijt, zeil, laminaat en tegelvloeren.
  • Het verwijderen en dichten van gaatjes in muren en plafonds veroorzaakt door spijkers, schroeven en pluggen.
  • Het plaatsen van kroonstenen op alle nodige elektrische punten evt. voorzien van een centraal doos deksel.
  • ABC-Woningontruiming verzorgt in principe alle noodzakelijke werkzaamheden welke vermeld worden in het oplever rapport van de verhuurder (woningbouwvereniging, woningstichting of makelaar).

✓Bij een koopwoning dient de directe familie / erven dan wel de executeur testamentair de verkoop geregeld te hebben met een betrokken makelaar eventuele oplever punten of gebreken kunnen in goed overleg verzorgt worden door ABC-Woningontruiming.
✓ABC-Woningontruiming zorgt ervoor dat alle meubels en overige inboedel verwijdert zal worden uit de woning waarbij zoveel mogelijk zal worden hergebruikt middels de samenwerkende goede doelen.
✓ABC-Woningontruiming houdt er rekening mee eventuele waardevolle dan wel veiling waardige spullen tegen te komen deze zullen uiteraard aan de directe familie / erven dan wel executeur testamentair overgedragen worden en in goed overleg met de directe familie / erven dan wel executeur testamentair eventueel naar een nader te bepalen veilinghuis te brengen.
✓ABC-Woningontruiming kan u een volledig verzorgde ontruiming bieden waarbij u denken moet aan het inplannen van een voor – en eind inspectie door de verhuurder (woningbouwvereniging, woningstichting of makelaar) alsmede het opzeggen van alle nutsvoorzieningen.

Gespecialiseerde woningontruiming (extra dienst)

Er zijn legio redenen te bedenken waarbij een standaard woningontruiming u geen uitkomst bied hierbij valt te denken aan een uitgeleefde woning, wijzigingen aan de woning die niet als standaard gekenmerkt staan, of zware nicotine aanslag. In zulke gevallen kan ABC-Woningontruiming deze woningontruiming op maat diensten gespecificeerd aan u offreren en na akkoord deze op papier bevestigen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. ABC-Woningontruiming kan u in deze de volgende gespecialiseerde diensten aanbieden:

✓ Reparatie of terugplaatsen van deuren (indien aanwezig).
✓ Het witten van muren en plafonds en – of andere schilderwerkzaamheden.
✓ Schoonmaakwerkzaamheden w.o. evt. nicotine aanslag verwijderen.
✓ Loodgieter werkzaamheden.
✓ Leegruimen en – of opschonen van tuinen en bergingen.
✓ Eventueel aannemerswerk w.o. terugplaatsen en – of reparatie van wanden en stucwerk.

Met andere woorden ABC-Woningontruiming kan u volledig ontzorgen wanneer het gaat om woningontruiming waarbij wij al uw praktische zaken ook met betrekking tot de afwikkeling met verhuurder – en nutsbedrijf uit handen kan nemen. Op accurate, betrouwbare en correcte wijze zal ABC-Woningontruiming ervoor zorgen dat uw spullen uit huis verwijdert zullen worden waarbij wij altijd streven naar zoveel mogelijk hergebruik van de af te voeren spullen.