Spoedontruiming

Spoedontruiming zorg-of verpleeghuiskamer

Helaas overkomt het ons allemaal eens het bericht dat een (dierbaar)familielid is komen te overlijden. Een instelling en – of verpleeghuis hebben dan baat bij een spoedige ontruiming van deze kamers c.q. appartementen. Niet zelden krijgt de familie hiervoor enkele dagen en in het extreme geval maar tot 24uur na het overlijden van uw dierbare. Een haast onmogelijke taak voor de familieleden – en of erfgenamen naast alle andere zaken die al geregeld moeten worden voor de uitvaart. Hoe onaangenaam het moment dan ook wezen mag is het een hele geruststelling voor de nabestaanden dat er discrete professionals zijn die u op accurate, betrouwbare en correcte wijze hierin kunnen bijstaan. ABC-Woningontruiming kan u op een professionele en discrete wijze bijstaan tot het verwezenlijken van deze spoedige woningontruiming uiteraard doen wij dit in goed overleg met de zorginstelling en hun personeel om ongemakken voor de andere bewoners tot een minimum te houden.

Een spoedontruiming van deze omvang is vaak met een paar uurtjes geregeld hiervoor hanteert ABC-Woningontruiming dan ook een uur-tarief per persoon en voor stortkosten hebben we een vast bedrag. Na de spoedopruiming ontvangt u van ABC-Woningontruiming een factuur gebaseerd op werkelijk gemaakte uren.

Hoe gaat u te werk

✓ U belt ons algemene nummer waarna u doorgeschakeld wordt met 1 van onze medewerkers die uw gegevens en bijzonderheden opneemt.
✓ Op basis van uw gegevens en bijzonderheden ontvangt u dezelfde dag nog van ons een gespecificeerde offerte per email.
✓ Op de offerte laten we een paar open velden voor u om in te vullen, een handtekening voor bevestiging, de datum waarop de ontruiming plaats dient te nemen en uiteindelijk het tijdstip waarop u ons wenst te ontvangen.
✓ Na ontvangst van de getekende versie van de offerte dan wel opdrachtbevestiging plannen wij u in.
✓ Wat verwachten wij van u voor aanvang ontruiming:

  • Een spoedontruiming kan pas plaats vinden nadat de nabestaanden alle dierbare spullen al meegenomen hebben.
  • U dient te achterhalen wat de oplever criteria is van de zorginstelling, zoals geleende goederen die dienen te blijven. Een opsomming van spullen die achter blijven dient u voortijdig aan te leveren via email.
  • U zult ons die dag wel op moeten vangen bij de zorginstelling of woonzorgcentrum voor nadere instructies dan wel een melding ervan gemaakt hebben bij de receptie met evt. instructies en de toegangssleutel.

Volledig ontzorgt

U hoeft hiervoor niet persoonlijk aanwezig te zijn, zodra wij goedkeuring hebben en toegang tot het wooncomplex gaan wij direct aan het werk.
ABC-Woningontruiming ontruimt de kamer en levert deze bezemschoon op waarna de zorginstelling een eindinspectie kan uitvoeren waarop wij de sleutel kunnen inleveren.
Alle bruikbare spullen krijgen een tweede leven bij de charitatieve instellingen waarmee wij zaken doen.
Alle niet bruikbare spullen worden vervolgens discreet afgevoerd.