Woning ontruimen

Aanpakken met beide handen

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf in uw buurt dat een woning kan ontruimen, dan bent u bij ABC Woningontruiming aan het juiste adres. Of het nu gaat om inboedel opruimen, afvoeren van afval, reparaties of schoonmaakwerkzaamheden: wij pakken al uw klussen in uw woning met beide handen aan.

Uw praktische zaken voor onze rekening

Bij het overlijden van iemand komt er veel op mensen af. Een uitvaart regelen, post doornemen, abonnementen opzeggen, rouwkaartjes bestellen. En wat te denken van de woning die u uiteindelijk moet ontruimen? Het zijn zaken waar u zich tijdens een rouwproces liever niet mee bezighoudt.
Dat is een van de redenen waarom ABC Woningontruiming in het leven is geroepen: mensen ontzorgen en een helpende hand bieden in een moeilijke periode. Wij nemen als bedrijf dat het ontruimen van een woning kan regelen alles van u over. Zaken als inboedel opruimen, schoonmaken, afvoeren van afval uit uw woning kunnen wij voor onze rekening nemen zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken.

Werkwijze bij ontruimen

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt met ABC Woningontruiming, komen wij bij u langs om te bespreken wat er precies moet gebeuren met betrekking tot de ontruiming. Wij organiseren de ontruiming van A tot Z en stellen vast binnen welke termijn de woning ontruimd moet zijn. Tevens zorgen wij voor het afvoeren van afval, reparaties en reinigingswerkzaamheden. Kortom: om een woning te ontruimen maakt u met ABC Woningontruiming een juiste keuze.

Onze voordelen

Wat zijn nu de voordelen van ABC Woningontruiming als het gaat om een het ontruimen van een woning bij u in de buurt? Dit hebben wij kort voor u op een rijtje gezet. Mocht u hier vragen over hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

  • Betrouwbaar en flexibel inzetbaar
  • Niet alleen woning ontruimen maar ook ontruimen van bedrijfspanden
  • Vrijblijvende prijsindicatie
  • Scherpe tarieven
  • Van A tot Z wordt u ontzorgd
  • Ook voor spoedontruimingen

Woning ontruimen

Hebben wij u overtuigd?

Wij hopen u ervan te hebben overtuigd dat ABC Woningontruiming een juiste keuze is voor een ontruiming. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken wij graag met u de mogelijkheden en brengen we met u in kaart welke werkzaamheden precies nodig zijn. Bel 06-83708001 en maak eens een afspraak met een van onze medewerkers en laat u informeren naar de mogelijkheden om een woning te ontruimen.