Woning ontruimen na overlijden

Laat het gerust aan ons over

Het kan gebeuren dat vanwege het overlijden van iemand een woning moet worden ontruimd. In een emotionele tijd is het dan prettig dat uw zorgen omtrent een woning ontruimen na het overlijden van een dierbare uit handen worden genomen door een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf.

Woning ontruimen na overlijden

Op het moment dat iemand is overleden, is er vaak een woningontruiming nodig. Dierbare spullen worden uit de woning gehaald en vervolgens moet de woning professioneel en efficiënt ontruimd worden. Uiteindelijk moet de woning weer schoon en netjes worden opgeleverd, conform de eisen van de verhuurder.

Een steun in de rug

ABC Woningontruiming ondersteunt families en nabestaanden tijdens dit proces. Samen met u bepalen wij hoe we de woning ontruimen na het overlijden en geeft u ons opdracht om de inboedel voor u uit het huis te halen. Tevens kunnen we de woning naast ontruimen ook schoonmaken en reinigen.

Mogen wij u overtuigen?

Wij willen u graag overtuigen van de redenen waarom u voor ABC Woningontruiming moet kiezen als het gaat om een woning ontruimen:

  • Snelle en professionele aanpak
  • Betrokken en discrete medewerkers
  • Gunstige prijzen
  • Ook voor woning ontruimen met spoed
  • Ook extra werkzaamheden zoals schoonmaak

Woning ontruimen na overlijden

Georganiseerd en gestructureerd

Bij een woning ontruimen na overlijden is het van belang dat dit op georganiseerde en gestructureerde manier gebeurt. Voordat wij aan de ontruiming beginnen, komen wij vrijblijvend bij u langs om een inventarisatie te maken van hetgeen dat nodig is om de woning te ontruimen. Vervolgens stellen wij naar aanleiding van die inventarisatie een vrijblijvende offerte voor u op en gaan wij na uw goedkeuring aan de slag. Voor vragen kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon en wij houden u dan ook altijd op de hoogte van de vorderingen. Wij zorgen tevens voor het afvoeren van restmateriaal en afval en kunnen de woning schoonmaken. Ook voeren wij kleine reparaties uit en wordt uw woning in keurige staat weer opgeleverd. Kortom: voor een woningontruiming van A tot Z moet u bij ABC Woningontruiming zijn!

Wij staan voor u klaar!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bent u zelf niet in staat om het huis leeg te halen en heeft u behoefte aan een helpende hand? Geen nood. De medewerkers van ABC Woningontruiming staan voor u klaar. Bel 06-83708001 voor meer informatie over woning ontruimen na overlijden.