Ontruiming

Laat u eens informeren

Op zoek naar een bedrijf dat de ontruiming van een woning of bedrijfspand kan regelen? Dan moet u bij ABC Woningontruiming zijn. Snelheid, efficiëntie en oog voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel en u maakt met ons dan ook altijd een juiste keuze. Maak gerust eens een afspraak en laat u informeren over de mogelijkheden van ABC Woningontruiming.

Een woning- of bedrijfsontruiming

Een ontruiming is vaak een klus die veel tijd en inspanning kan vergen. In bepaalde situaties is men niet in staat om zelf een woning of bedrijfspand te ontruimen. Bij een geval van overlijden of een bedrijfsfaillissement komen vaak emoties kijken en het is dan prettig om de organisatie van een woning- of bedrijfsontruiming uit handen te kunnen geven. ABC Woningontruiming komt graag bij u langs om met u rond de tafel te gaan en in kaart te brengen wat er precies nodig is om de ontruiming in gang te zetten. Wij geven u een vrijblijvende offerte, en gaan na uw goedkeuring aan de slag met de ontruiming. Ook kunt u ons inschakelen voor schoonmaak- en reparatiewerkzaamheden.

De redenen op een rijtje

Waarom zou u nu voor ABC Woningontruiming kiezen? Dat hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • U hoeft zelf niets te organiseren
  • Inboedel en overige spullen worden opgeruimd
  • Schoonmaak en reparaties worden voor u geregeld
  • De afvoer van afval nemen wij ook voor onze rekening
  • Altijd tegen gunstige prijzen

Ontruiming

Onze missie

Onze missie is om de situatie van onze klanten altijd in het oog te houden en hen daarbij zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarbij gaan wij altijd een stapje verder: bij een ontruiming zorgen wij niet alleen voor de praktische kant van de ontruiming, maar ook voor een stukje ontzorging en steun voor nabestaanden en bedrijven. ABC Woningontruiming gaat zorgvuldig om met uw situatie en dit vraagt om maatwerk. Wij zijn zowel zakelijk als particulier een deskundige partner en u kunt een ontruiming dan ook altijd aan ons overlaten. Het pand wordt altijd schoon en netjes achtergelaten zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Vrijblijvende afspraak maken?

Wij hopen u ervan overtuigd te hebben dat ABC Woningontruiming een verstandige keuze is. Door onze ervaring met ontruiming en schoonmaakwerkzaamheden zijn wij een betrouwbaar partner. Wilt u een afspraak maken? Bel dan 06-83708001. Wellicht kunnen wij u helpen bij uw ontruiming.