Ontruiming woning

Voor iedere situatie een oplossing

ABC Woningontruiming helpt u bij ontruiming van uw woning, het schoonmaken en opleveren. Tijdens een vrijblijvend gesprek zetten wij uw wensen ten aanzien van de ontruiming op papier. Omdat ABC Woningontruiming begrijpt dat u gehecht bent aan bepaalde spullen, zorgen we altijd voor een gepaste oplossing voor spullen en inboedel. U kunt hierbij denken aan verkoop, hergebruik en opslag. Wij maken duidelijke afspraken met u en zorgen ervoor dat u volledig tevreden bent.

ABC: de juiste keuze

Waarom kiest u voor ABC Woningontruiming bij een ontruiming van een woning?
Hieronder een overzicht van redenen waarom een ontruiming door ABC altijd een juiste keuze is.

  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • Tevredenheidsgarantie
  • Ook voor spoedontruimingen
  • Afvoeren van afval op milieubewuste wijze
  • Betrokkenheid
  • Schoonmaak en reparaties
  • Gunstige tarieven

Ontruiming woning

Organisatie en planning

Bij de ontruiming van een woning kunnen meerdere factoren meespelen die ervoor zorgen dat u of uw familie niet in staat is om de woning zelf helemaal leeg te halen. Herinneringen zorgen voor een emotionele betrokkenheid en een ontruiming komt dan ook nooit op een gelegen moment. In die gevallen is het prettig de ontruiming uit handen te kunnen geven aan een gespecialiseerd bedrijf. Deskundige medewerkers zorgen voor een goede organisatie en planning van de ontruiming zodat u geen tijd hoeft te investeren en fysieke inspanning in de woning hoeft te verrichten.

Onze medewerkers

Onze medewerkers staan bekend om hun professionele aanpak in het opruimen en schoon opleveren van uw woning en houden daarbij rekening met milieu en recycling. Er wordt samen met u een stappenplan opgesteld met daarin beschreven wat uw wensen zijn ten aanzien van de oplevering van de woning. Van bezemschoon tot complete schoonmaak: wij regelen het. Wij zorgen ervoor dat uw woning conform de eisen van een eventuele verhuurder wordt opgeleverd.

Met u in gesprek

Bent u overtuigd van ons aanbod? En heeft u hulp nodig bij een ontruiming? Wanneer u contact opneemt via telefoonnummer 06-83708001, kunnen wij een kennismakingsgesprek met u inplannen. U krijgt dan een impressie van ons bedrijf en bespreken met u uw wensen en voorkeuren ten aanzien van de ontruiming van de woning. Wij hopen u van dienst te mogen zijn!