Nicotine aanslag verwijderen

Uw woning in keurige staat

Moet uw woning ontruimd worden en in goede staat worden opgeleverd? Maar heeft u last van ontsierende nicotine aanslag op ramen, muren en plafond? Neem dan contact op met ABC Woningontruiming. Wij kunnen de nicotine aanslag verwijderen op een professionele manier, zodat de woning in keurige staat kan worden overgedragen.

Nicotine aanslag verwijderen

De aanslag door nicotine op muren en plafonds kenmerkt zich door de gele kleur. Het ziet er vies uit en is ook niet representatief bij het opleveren van een woning. Daarnaast is het vaak ook niet bevorderlijk voor de gezondheid van de mensen die het huis gaan wonen.
In feite is het verwijderen van nicotine aanslag niet eens een moeilijk klusje. Het is echter wel een klusje dat op de juiste manier moet gebeuren. Wanneer u dit namelijk niet doet, of laat doen, is de aanslag binnen de kortste keren weer zichtbaar. Zeker bij een woningontruiming is het daarom van belang dat het in één keer goed gebeurd, zodat volgende woningeigenaren niet voor verrassingen komen te staan.

Voorbereidend werk

Nicotine aanslag verwijderen slaagt het beste als de ondergrond goed schoongemaakt wordt met professionele reinigingsmiddelen. Nicotine aanslag is vettig. Hierdoor zal verf niet goed hechten op deze vettige ondergrond. Onze medewerkers zullen dus eerst aan de slag gaan met het vetvrij maken van de ondergrond, voordat zij de muren of plafonds over kunnen verven.

Verven

Daarna is het van belang dat er verf gebruikt wordt die de nicotine vlekken isoleert, zodat deze niet meer terug kunnen keren. De medewerkers van ABC Woningontruiming zijn gespecialiseerd in het verwijderen van nicotine aanslag en weten als geen ander welke materialen en verfsoorten zij moeten gebruiken.

De voordelen van aanslag verwijderen door ABC

  • U hoeft zelf niet in de weer met schoonmaken en verven
  • ABC maakt gebruik van professionele schoonmaakmaterialen en verf
  • Wij verzorgen een woningontruiming van A tot Z
  • Wij hanteren gunstige tarieven voor ontruiming en schoonmaak
  • Gespecialiseerde medewerkers

Nicotine aanslag verwijderen

Meer informatie?

ABC Woningontruiming heeft jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak en woningontruiming. Wij zijn zowel op de zakelijke als particuliere markt actief en kunnen zowel woningen als bedrijven helpen bij hun ontruiming en reinigingswerkzaamheden. Wij zijn een betrouwbare partner en bespreken altijd vooraf met u welke werkzaamheden nodig zijn. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Bel voor meer informatie 06-83708001 en maak een afspraak om de mogelijkheden om nicotine aanslag te verwijderen te bespreken.