Inboedel opruimen

Discreet en respectvol

Of het nu om een overlijden, verhuizing of faillissement gaat: ABC Woningontruiming kan de inboedel opruimen van welke woning of bedrijfspand. Wij zetten uw wensen ten aanzien van het opruimen van de inboedel op papier en maken samen met u duidelijke afspraken. Ons streven is dat u na afloop volledig tevreden bent en nemen deze zorg op een discrete en respectvolle manier uit handen.

Een nieuwe bestemming

De inboedel opruimen in een woning of appartement na verhuizing of overlijden is meer dan alleen het leeghalen van de ruimte. Er blijft soms inboedel achter die nog goed bruikbaar is en een nieuwe bestemming kan krijgen. ABC Woningontruiming kan ervoor zorgen dat deze inboedel bij kringloop of nieuwe eigenaren terecht komt.

Geen omkijken meer

Bent u zelf niet in staat om de inboedel op te ruimen? Vindt u het fysiek te zwaar en teveel van uw tijd vragen? Dat snappen wij van ABC Woningontruiming als geen ander en u kunt ons dan ook te allen tijden inschakelen om u hierbij te helpen. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van woningontruiming (en opruimen) en onze vakkundige medewerkers zullen op een discrete manier voor een goede organisatie en planning zorgen. Op deze manier heeft u hier geen omkijken meer naar, zodat u zich op andere zaken kunt richten.

De juiste keuze

Ook bij inboedel opruimen maakt u met ABC Woningontruiming een juiste keuze. Zie hieronder een aantal redenen waarom u voor ons moet kiezen:

  • Gratis en vrijblijvende kennismakingsafspraak
  • Ons streven naar tevredenheid
  • Ook voor spoedontruimingen
  • Een gepaste oplossing voor achtergebleven spullen
  • Betrokken en respectvolle medewerkers

Inboedel opruimen

Onze deskundige medewerkers

De medewerkers van ABC Woningontruiming zullen u altijd op discrete en respectvolle wijze benaderen en op een professionele manier uw woning opruimen. Daarbij houden zij rekening met milieu en recycling. In een stappenplan wordt beschreven welke wensen er zijn ten aanzien van het opruimen en opleveren van de woning. Of u nu voor een bezemschone of compleet gereinigde woning kiest: ABC regelt het conform de eisen die de verhuurder of eigenaar van uw woning stelt.

Neem gerust contact op

Heeft u vragen ten aanzien van het opruimen van de inboedel in een woning? Of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen? Bel dan eens met 06-83708001. Onze medewerkers staan u graag te woord om u vragen met betrekking tot inboedel opruimen te beantwoorden.