Huisontruiming

Ons gespecialiseerde bedrijf

Is er iemand in uw familie of naaste kennissenkring overleden en is een huisontruiming nodig? En heeft u zelf de tijd of puf niet om dit aan te pakken? Het is dan verstandig dit aan een gespecialiseerd bedrijf over te laten. ABC Woningontruiming is zo’n bedrijf en onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar. U kunt ons ook inschakelen voor allerlei schoonmaakwerkzaamheden en wij voeren tevens reparaties aan de woning uit.

Uw huisontruiming uit handen

Een huisontruiming gebeurt niet zomaar. Het kan gebeuren dat er iemand is overleden. Of noodgedwongen zijn of haar woning heeft moeten verlaten. Hoe dan ook, het is prettig als u een ontruimingsbedrijf kunt inschakelen die de huisontruiming voor u kan organiseren. Belangrijke spullen worden uit de woning gehaald en naar kringloop of andere nieuwe eigenaren gebracht.
Afval wordt naar stort- en werkplaatsen gebracht. Ook het schoonmaken van de woning neemt ABC voor haar rekening. Soms is er bij een huisontruiming ook sprake van achterstallig onderhoud aan de woning en zijn er reparaties nodig. Dit nemen wij u ook graag uit handen. Wij hopen op deze manier mensen tot steun te zijn en hen een stukje te ontzorgen.

Wat ABC kan betekenen

Wij zetten graag voor u op een rij wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van huisontruiming. Het kan zijn dat uw klus er niet tussen staat. Geen probleem. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn en bedenken een passende oplossing.

  • Meubels opruimen en opslaan
  • Bezemschoon opleveren van de woning
  • Wegvoeren van afval
  • Reparaties en schoonmaak

Huisontruiming

Met alle liefde

Wij snappen als professioneel ontruimingsbedrijf dat een huisontruiming energie en tijd vergt. Soms kan het zijn dat families of nabestaanden in geval van een overlijden niet in staat zijn de huisontruiming zelf aan te pakken. ABC Woningontruiming neemt deze taak met alle liefde op zich. Onze medewerkers zijn en blijven van A tot Z betrokken en gaan graag met u in gesprek over de huisontruiming.

Interesse?

Wilt u weten wat ABC Woningontruiming voor kan betekenen op het gebied van huisontruiming en schoonmaak? Bel 06-83708001 en maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wellicht kunnen wij dan al snel met de huisontruiming aan de slag.