Bedrijfsontruiming

Gespecialiseerd in ontruiming

ABC Woningontruiming is een erkend bedrijf, gespecialiseerd in bedrijfsontruiming en woningontruiming. Wij verzorgen bedrijfsontruiming in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om bezemschoon opleveren of een grondige schoonmaak: voor beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dan ook een vast adres voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Schakel ABC Woningontruiming in

Er zijn een aantal situaties waarbij een bedrijfsontruiming gewenst is. Een faillissement, een verhuizing naar een ander pand. Wellicht is er schade door brand of wateroverlast. Of wellicht moet uw pand tijdelijk ontruimd worden vanwege een herinrichting. Voor al deze situaties kunt u de medewerkers van ABC Woningontruiming inschakelen.

Ons professionele team

Ons team van vakkundige medewerkers gaat discreet, efficiënt en gestructureerd te werk. Wij houden ons aan onze afspraken en komen graag bij u langs om te bepalen welke werkzaamheden nodig zijn met betrekking tot de bedrijfsontruiming. Zodra wij uw wensen in kaart hebben gebracht, stellen wij een offerte op maat voor u op. Indien u hiermee akkoord gaat gaan wij voor u aan de slag. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en u kunt altijd bij uw vaste contactpersoon terecht wanneer u vragen heeft over de bedrijfsontruiming.

Werkzaamheden tijdens bedrijfsontruiming

Om u een beeld te geven van de werkzaamheden die wij tijdens een bedrijfsontruiming voor u kunnen verrichten, hebben wij dit hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Opruimen van inboedel
  • Inpakken van inboedel
  • Verwijderen van bureaus, vloerbedekking en wanden
  • Afvoer van grofvuil en restmateriaal
  • Opruimen van archieven
  • Bezemschoon opleveren
  • Schoonmaak en reiniging

Bedrijfsontruiming

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ABC Woningontruiming? Vraag dan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Plannen en organiseren

Een bedrijfsontruiming is een klus die veel planning, organisatie en ook sjouwwerk vraagt. In sommige situaties is het dan prettig om dit door een gespecialiseerd bedrijf te laten doen. Zeker wanneer het gaat om gevallen waarbij ook emotionele schade is opgelopen, zoals bij brandschade of een faillissement. ABC Woningontruiming hoopt met haar deskundige aanpak mensen een stukje te ontzorgen, zodat zij niet meer naar het ontruimen van het bedrijfspand hoeven om te kijken.

Heeft u vragen? Maak een afspraak!

Heeft u vragen over een eventuele bedrijfsontruiming? En wilt u eens informeren naar de mogelijkheden? De medewerkers van ABC Woningontruiming staan u graag te woord. U kunt bellen op telefoonnummer 06-83708001 om een vrijblijvende afspraak te maken om uw bedrijfsontruiming te bespreken.